Wederom uit de oude doos

Hein Leeft

Muzikale bard bij uitstek maar toch ook missionaris, fatsoensrakker en wereldverbeteraar Hein van Grinsven had en heeft een simpele boodschap: “Het leven is het mooiste cadeau dat ik ooit heb gehad. Mijn blogs, tweets, verhalen en liedjes gaan over de hoogte- en dieptepunten op mijn reis door deze wereld. Je zult er veel in herkennen, want uiteindelijk leven we allemaal hetzelfde leven!”

Bron: Copyright by Joep van der Burgt Fotografie.

Bezoek Hein zijn site en luister naar zijn mooie indringend heldere stem en krachtig vertellende teksten. Volgens mij is Hein beslist een van de meest ondergewaardeerde Nederlandse bards van dit moment.

Meteora, een kiezelsteen van pikzwart glas, was een van Hein zijn juweeltjes in de toenmalige theatershow. Daar ergens tussen die glinsterende muzikale scherven speelde Frenq in 2009 op zijn saxello een nummertje met Hein mee.

Als in een pakkend geschreven essay geeft Hein zich bloot en opent hart en geeft reden. Boek daarom deze unieke verteller. Een concert van Hein is gewoonweg top en een unieke ervaring!

Bron: YouTube, Hein Leeft, Meteora.