Van Morrison op Lokerse Feesten

vanmorrison

Ja, eindelijk! De goeroe van de ‘contemplatieve muziek’ nu ook op de Lokerse Feesten 2016 in België.

Niet voor niets wordt Van Morrison aangeduid als de King of Blues, Jazz and Rock. Sir Van speelt al sinds jaar en dag een grote rol als componist en vertolker van dé echte muziek. Ook Frenq van The Squared Circle is beïnvloed door zijn stuwende en helende muziek.

Met meer dan 55 CD’s en 1000 liveoptredens later is Sir Van Morrison een van de laatst overgebleven optredende legendes uit de jaren ’60 en ’70.

Samen met Arno Hintjes, vroeger van TC-Matic en bekend van nummers als Putain Putain, Oh La La en vele andere Vlaamse en Franse chansons, geeft Van een exclusief concert op 9 augustus 2016 tijdens de Lokerse Feesten. Mis dit niet nu je Van Morrison nog live kunt bezoeken! Van is de 70 reeds gepasseerd maar is still Live and Kicking.

We feliciteren de Lokerse Feesten dan ook met hun geweldige prestatie door Van Morrison binnen te halen. De muziekliefhebber is hierdoor natuurlijk de duidelijke winnaar maar toch ook een prestatie van belang voor de meer dan 40 jarige organisatie. Echte muziek kan dus nog steeds!

Source: BBC one – Northern Ireland.