Opnemen in Cubasis voor ios

Cubasis voor ios is een afgeleide van Cubase Digital Audio Workstation en geeft de iPad muzikant alle mogelijkheden om zijn of haar composities tot in alle finesse op te nemen op de iPad.

Cubasis beschikt over de veel geroemde Cubase-looks, welke je meteen thuis doen voelen. Ontworpen door muzikanten voor muzikanten met een constante focus op de bruikbaarheid en een eenvoudige workflow, maakt Cubasis gebruik van de veelzijdigheid van de iPad en ondersteunt het gestandaardiseerde multitouch-mogelijkheden die door de iPad populair geworden zijn en bovendien direct de workflow versnellen.

Het gebruikersgemak dat Cubase tot ‘s werelds meest geavanceerde muziekproductiesysteem heeft gemaakt, is tot in de perfectie opnieuw uitgevonden voor iPad-gebruik met Cubasis. Niet alleen lijkt het op zijn grotere broer, Cubase, maar ook kunnen Cubasis-projecten aan Cubase en andere DAW’s worden overgedragen.

Conclusie:  De laatste net uitgekomen versie is Cubasis 2.7. Een aanrader! Nu tot 7 Januari 2019 te downloaden in de Apple app-store voor half geld!

https://itunes.apple.com/nl/app/cubasis-2/id583976519?mt=8