Mix als een pro met Reaper en Kenny!

Maak de beste audio mix met behulp van Kenny en Reaper!

Bron: K. Gioia mania

New York multi platinium awarded producent en sound ingenieur Kenny Gioia bedient de Reaper DAW gebruiker met een schat aan gratis instructievideo’s om te komen tot de perfecte eindmix. Kenny neemt hierin Reaper’s mogelijkheden zeer uitgebreid onder de loep.

De geniale adviezen van Kenny

Het hele proces; van opname tot eindmix, wordt door Kenny zeer minitieus beschreven. Vanaf de start van je project tot en met het gebruik van effecten en andere tools, het opnemen, mixen en bewerken, de automation, de rendering van je song, het gebruik van scripts tot aan alle andere denkbare technieken- en opname mogelijkheden. Reaper 5.0 wordt tot in de finesses door Kenny blootgelegd.

Ben je een beginner, heb je een home- of zelfs professionele studio en gebruik je Reaper als opname faciliteit, dan zijn deze video’s een pure must! Log in op de Reaper site en maak gebruik van deze unieke mogelijkheid.

Samenvatting

Haal het beste uit al je audio-opnames samen met Reaper 5 en Kenny Gioia’s video handleidingen. Een must have voor elke serieuse opname ingenieur. The Squared Circe gebruikt nog steeds Reaper 4.x als opname software. Binnenkort stappen we waarschijnlijk mede dankzij Kenny over op Reaper 5.x.

Reaper: www.reaper.fm
Kenny Gioia: www.kennymania.com

Bron: YouTube