Mackie Big Knob monitor controller

Schakel tussen je monitoren en andere devices

Weer een extra investering voor in je studio, maar is deze het waard?

Mackie Big Knob passive, monitor controller

Wanneer je de behoefte en mogelijkheid hebt om in je studio meerdere monitorensets af te luisteren is de Mackie Big Knob passive een haast vanzelfsprekende keuze. De Big Knob is zoals boven aangegeven passief en beïnvloedt uw signaal theoretisch dus niet, stel je monitorsets wel zo in zodat je niet het nul db niveau overschrijdt.

Je kunt schakelen tussen twee monitorsets en twee andere devices en je gebruikt de comfortabel werkende grote knop voor het totaalvolume van de gekozen monitorset. Omdat het apparaat passief is heb je hiervoor geen extra versterking nodig.

Verder zitten er nog interessante functies op om het signaal mono (the missing link) af te luisteren, te dempen of te dimmen. De Big Knob is daarnaast nog eens zeer solide gebouwd. Onder een voorbeeld aansluitschema voor de Big Knob passief.

Conclusie

In onze Squared Circle Studio gebruiken wij sinds kort deze Big Knob en zijn er zeer tevreden over, geen vreemde bijgeluiden, niet gekleurd, solide en geen gedoe meer met het omsteken van je monitorbekabeling.

Gewoon professioneel afluisteren op de gewenste monitorset! Advies: een ‘must have’ als de behoefte daar is! Als handige pre kun je er ook nog je telefoon of een ander apparaat of daw-unit op aansluiten.