Lekker zitten achter je toetsen

De Innox DX22 keyboardbank of laten we het eens over zitten hebben…

Word je ook zo moe van het staan achter je toetsen en wil je geen te dure comfortabele hoge zitbank meenemen of steeds verslepen naar je repetitieruimte of live optreden dan is dit ‘bankje’ van Innox echt het einde.

Zitten als een prins op een paard en de kracht van een simpel bankje

Voor nog geen 40 euro een geweldige kruk om werkelijk bijna op in slaap te vallen en indien je wakker wordt om zeker geweldig op te zitten achter je piano of andere toetsen. Geheel verfrist en uitgerust kun je dan jouw band ondersteunen.

De kruk is ruim instelbaar en heeft maar liefst 4 instelbare hoogtes. Het voor deze prijs onvoorstelbaar dikke zitkussen is zeer comfortabel en de afmetingen van het ‘bankje’ zijn verrassend ruim te noemen. De bank is eenvoudig in te klappen zodat het vervoer ervan weinig ruimte in beslag neemt. Al met al stevig genoeg voor een ieder en deze keyboardbank is ook nog eens gewaarborgd om te belasten tot een gewicht van 125 kg! Wat wil je nog meer?

Gig en sit on conclusie

Kortom een goed instelbare bank, vervoerbaar, ruim met een lekker dik kussen en met een geweldige prijs/kwaliteit verhouding; de meeste pianobanken met bovengenoemde specificatie kosten minimaal twee tot drie maal zo veel. Huh… dus dit bericht serieus geheel gewijd aan dit simpel goedkoop bankje? Jazeker, niet aarzelen, meteen kopen als je er een nodig hebt, je zult niet teleurgesteld worden en zitten als een prins op een comfortabel ‘zwart’ paard!