IK Multimedia UNO analoge Synth

IK Multimedia UNO analoge bas en lead Synth

Je hoeft niet te groot te zijn om enorm te klinken. (Zie onze Johannes, red.) Een echte analoge synthesizer. Eenvoudig pogrammeerbaar. Ultra-draagbaar. De ultieme analoge synth voor iedereen. UNO Synth is de ultieme draagbare, monofone, echte analoge synthesizer en IK Multimedia’s intrede in de wereld van hardwaresynthesizers.

Réte betaalbaar!

Het resultaat is een compromisloos instrument met een enorm analoog geluid dat ook gemakkelijk te gebruiken is met hands-on programmeerbaarheid en geavanceerde functies voor een onverslaanbare prijs van rond de tweehonderd euro.

Analoog, dik, vet, bas mono synth en meer

Deze zeer flexibele synthese-engine blinkt niet alleen uit in het produceren van de rijke, warme, pittige, diepe basgeluiden die de kern vormen van een hoogwaardige monofone synthesizer, hij is ook perfect ontworpen om een breed sonische palet van leads, drones, arps, effecten en sequenties te brengen. USB, Midi- in en out voor een extern keyboard.

Hoewel UNO Synth monofonisch van aard is, kunnen de twee onafhankelijke oscillators op verschillende manieren worden afgestemd om ook interessante pad-achtige intervalgeluiden en octaven te genereren. Pulsbreedtemodulatie van elke oscillator biedt de mogelijkheid voor een enkele oscillator om als twee te klinken, terwijl de tweede oscillator kan worden afgestemd op een octaaf of interval voor meer geavanceerde modular-style timbres zoals bij de beste klassieke synths.

Conclusie: Wil je een vet analoog basgeluid, analoge lead geluiden en effecten, een sequenser en meer dan is de UNO de keuze tegen een spotprijs van rond de tweehonderd euro. Advies: zoek je zoiets en heb je het geld er voor dan beslist direct aanschaffen!

Beschikbaar in Nederland ergens in Juni/Juli.

Hou je vast; zwaar en diep analoog!

Bron: IK Multimedia

Bron: Synthtopia