Gravity studio monitorstandaards

Een stabiel draagvermogen en het goed ontkoppeld zijn is een belangrijke voorwaarde voor een monitorstandaard in je studio.

 

 

Waarom?

De Gravity SP 3202 monitorstandaard is zeer solide gebouwd en heeft een draagvermogen van maar liefst 50 kg per standaard. Dat een project- of homestudio daar waarschijnlijk nooit behoefte aan heeft is een feit. Totdat je monitoren van 8 inch of meer wilt gaan gebruiken. Je hebt dan te zorgen voor een beter dan goed draagvermogen, zodat je er op kunt vertrouwen dat je monitoren altijd veilig en accuraat geplaatst worden. Overweeg dan de monitorstandaards van Gravity.

Naast draagvermogen is het belangrijk dat je monitoren akoestisch zo goed als mogelijk ontkoppeld zijn. Hiervoor heeft Gravity slim uitgevoerde rubberhoeken onder de zware voet en/of (meegeleverde) akoestische ‘spikes’ welke onder de voet te schroeven zijn.

Daarom!

Met andere woorden, niemand wordt gek van het vermogen en vooral de bas-output van je speakers, ook heb je geen onnodige extra vibraties en extra geluids-verkleuringen in je studio, wat bij goedkope standaards vaak helaas toch het geval is. De Gravity standaard zorgt namelijk zoals eerder opgemerkt voor een prima akoestische isolatie en dus ontkoppeling.

Conclusie

Zwart van kleur, geheel powder coated met een draagvermogen van maar liefst 50 kg, een buisdiameter van maar liefst 35 tot 42 mm, een groot draagoppervlak van maar liefst 25 bij 25 cm en een ruim instelbare hoogte van 700 mm tot 150 0mm. Tel daarbij op de uitstekende akoestische kwaliteiten en je hebt een topstandaard voor je kostbare 8 inch en grotere studiomonitoren.

Met een prijs van c.a. 60 euro per standaard haal je kwaliteit in huis. Een veilig nok-frontje en als extra de in een andere kleur meegeleverde ringen, tweaken maar. Aanrader dus!

Bron: YouTube