Boston ATSX-60 sax standaard

bostonatsx60-pngNa jaren van mijn saxen maar ergens aan de kant of op te leggen, heb ik besloten om toch eens wat saxofoonstandaards aan te schaffen.

Maar dan begint een ongekende zoektocht en een telkens terugkerend oei… oei… wat prijzig. Na dagen zoeken toch maar een saxofoonstandaard besteld uit de zogenoemde budget serie.

De werkelijkheid is echter minder waar. Boston heeft een redelijke pro standaard, tegen een acceptabele prijs, namelijk de Boston ATSX-60 sax standaard.

Het plaatje boven doet afbreuk aan de werkelijkheid. De standaard is ontzettend degelijk uitgevoerd, geweldig afgewerkt, zeer goed passend en beschermend voor je toch dure sax.

Enig nadeel is de grote en het gewicht (2,14 kg) en hierdoor iets minder makkelijk vervoerbaar. Je sax staat wel lekker hoog dus geen rugpijn bij het bukken. Hij past niet in je beker maar doet wat ie moet doen; degelijk je sax ondersteunen en ook nog opvouwbaar! Prijs is overal zo rond de twintig euro en oh ja de standaard is geschikt voor zowel de alt- als tenorsax.