Air Hybrid 3.0 Synth

Een synth met 1200+ presets voor elk genre

AIR’s vlaggenschip de power-synth Hybrid versie 3.

Vers uit de verpakking is de Hybrid 3 uitgerust met een enorm arsenaal aan 1200+ presets met meer dan twintig categorieën die een breed scala aan muzikale genres omvatten, opgesplitst in afzonderlijke mappen met geavanceerde, hoogstaande definities van prachtige ambient pads, EDM-leads, sweeps, agressieve wobbles en donderende baslijnen die vrolijke tranen van vreugde kunnen oproepen. Serieus, dit is de meest indrukwekkende fabriekspatch-bibliotheek die ik ooit gehoord heb. De geluiden zijn buitengewoon en direct bruikbaar.

Een van de eerste dingen die je opvalt, is dat Hybrid 3 twee volledig afzonderlijke synthesizer-kernen heeft die zijn opgesplitst in delen A en B, op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd, zodat je geluiden uit elkaar kunt spreiden in een breed stereoveld, of misschien wil je zelfs het toetsenbord splitsen om in een keer diverse afzonderlijke instrumenten te kunnen gebruiken in een live-uitvoeringssituatie of opnamesessie.

Geweldig gewoon. Deze keer nog geen conclusie want we moeten deze software dieper analyseren. Maar tot nu toe een top wave synth. Een beest met een zeer krachtige persoonlijkheid doch moeilijk te temmen op het eerste gezicht. Waar hebben we dit meer gezien?

Bron : Production Expert